Bioskopi u Beogradu

Bioskopi u Beogradu – lokacije i korisne informacije

Gledanje filmova u bioskopu je i dalje veoma popularno, jer ništa ne može da zameni gledanje filma na velikom ekranu, sa visoko kvalitetnim zvukom i fenomenalnom slikom. Kada su u pitanju bioskopi Beograd se može pohvaliti odličnom ponudom nekoliko bioskopa koji poštuju svetske standarde kada su u pitanju udobnost, zvuk i slika. Pročitajte detaljan vodičDetaljnije

Pročitaj
Plaža na Adi Bojani

5 načina da provedete dan na Adi Bojani

Ada Bojana je jedno od najpopularnijih letovališta za mlade u Crnoj Gori. Saznajte kako najlepše provesti dan na Adi Bojani, uz sve što ona svojim gostima nudi.

Pročitaj
park na Kalemegdanu

Atrakcije na Dorćolu koje morate posetiti

Saznajte koje atrakcije ne smete propustiti prilikom obilaska Beograda i njegovog najčuvenijeg predela, Dorćola! Dorćol se nalazi u najstarijem gradskom jezgru u opštini Stari grad, i mnogi ga smatraju najšarmantnijim delom beogradske prestonice. Bogat noćni i kulturni život privlače sve generacije, a njegova istorija seže i davno pre turskih osvajanja, o čemu svedoče ostaci rimskihDetaljnije

Pročitaj
plaža na Adi Bojani

Nudistička plaža na Adi Bojani – raj za nudiste

Pročitajte zapto je nudistička plaža na Adi Bojani pravi raj za nudiste, koja su pravila ponašanja, i kako možete da uživate u letovanju a da vam niko ne smeta. Otkrijte slobodu kupanja bez kupaćeg kostima.

Pročitaj

TOP 5 destinacija u Starom gradu koje vredi posetiti

Najbolje destinacije u Starom gradu u Beogradu koje treba da obiđete! Saznajte gde je u Starom gradu najbolja zabava, najbogatija istorija i najuzbudljivije ulice, gde su kafane u Starom gradu, a gde muzeji.

Pročitaj
ciscenje prozora

Očistite stan sa ovim svakodnevnim predmetima

Pročitajte kako da očistite stan uz ove predmete koje vrlo lako možete naći u kući, ili ih po veoma jeftinoj ceni kupiti u prodavnici. Očistite vaš stan na dan da blista!

Pročitaj
Ada Bojana plaža

Ada Bojana – Vodič kroz istoriju, aktivnosti, restorane i plaže

Ada Bojana je definitivno mesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U ovom tekstu saznajte sve informacije koje su vam potrebne kako bi već ovog leta maksimalno uživali na Adi Bojani i svim njenim lepotama.

Pročitaj
radni sto lampa

Kako da postavite radni prostor u malom apartmanu

Svi želimo da imamo veliki stan, u kom će nam bitni komotno, i u kom ćemo moći da napravimo sve prostorije koje želimo. Međutim, realnost je drugačija. Saznajte kako da napravite vaš prostor za rad u malom stanu.

Pročitaj
brankov most beograd

TOP 5 destinacija na Novom Beogradu koje morate posetiti

Pročitajte koje su to atrakcije na Novom Beogradu koje nikako ne smete da propustite. Iznajmite apartman na Novom Beogradu, i budite uvek blizu dešavanja.

Pročitaj
hram vračar

TOP 5 destinacija na Vračaru koje treba posetiti

Pročitajte u tekstu šta je to što ne smete propustiti tokom svog boravka na Vračaru koji nudi za svakog po nešto i predstavlja najlepši deo Beograda.

Pročitaj