TOP 5 saveta o tome kako odabrati tepih

Odabir tepiha ume da bude jedna od najtežih odluka prilikom dekorisanja, zato što postoji puno opcija koje treba razmotriti: stil tepiha, tip vlakna, šemu, kvalitet i naravno, boju. Mi ćemo vam olakšati ovaj proces i pokazati kako odabrati savršen tepih. Izbor tepiha može da napravi veliku razliku u percepciji prostora i da od dosadne sobe

Rešiti se smrdibuba u stanu

Kako se rešiti insekata u stanu koji izdajete

Kako se rešiti insekata i održavati stan koji izdajete nekome je veoma bitno znati. U tome će vam pomoći ovaj tekst, sa jednostavnim primerima.

valjci za krečenje

Kako da okrečite apartman kao profesionalac

Kako uštedeti na krečenju stana? Kako ne bi napravili više štete nego koristi, ovo su najbolji saveti za krečenje. Kako da okrečim stan više nije problem.

Kuhinja sa dekoracijom

Kako da mali stan ostavlja utisak velikog

Pročitajte kako da uredite mali stan, a da u njemu ima dovoljno prostora za funkcionisanje, kao i to da odaje utisak prostranog stana.

Zavesa na prozoru i cvet

Top 10 saveta za kupovinu zavesa

Saznajte koje zavese su najbolje za vaš stan ili apartman, kako da izaberete pravu dužinu i print u skladu sa vašim stilom i ukusom.

kako ukloniti buđ

Buđ i vlaga u stanu: kako se rešiti ovih upornih napasti?

Kako ukloniti buđ je često pitanje svih koji žele da renoviraju apartman. Evo šta morate preduzeti kako biste se rešili vlage i buđi i sačuvali zidove.

cveće u stanu

Sobno cveće koje će osvežiti vaš stan

Biljke su savršene kada želite da ukrasite apartman, jer one unose toplotu i osećaj poznatog, a to je ono što želite – da se gosti osećaju kao kod kuće.

srećna devojka sa šoping kesama

Najbolja mesta za shopping u Beogradu

Kako biste smanjili stres i nervozu, pročitajte koja su to mesta najbolja za shopping u Beogradu, gde možete naći najpovoljnije, i najraznovrsnije stvari.

topčiderski park milošev konak beograd

Najlepši parkovi u Beogradu – urbane zelene oaze

Parkovi u Beogradu se nalaze na različitim lokacijama grada. Pročitajte koji su najlepši parkovi Beograda i gde se nalaze.

saveti za uređenje apartmana sto sa cvećem

4 jednostavna saveta za uređenje apartmana

Ukoliko se bavite izdavanjem apartmana, ovi saveti za uređenje apartmana vam mogu pomoći da privučete goste baš kod vas i povećate zaradu.

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih