Apartmani Zemun - Stan na dan

Stan na dan Zemun je idealna opcija za iznajmljivanje ako planirate kratkoročan smeštaj u Zemunu. Apartmani Zemun čine potpuno drugačijim polazištem za obilazak Beograda. Nekada bi gosti najčešće iznajmljivali apartmane na staroj strani grada ili bi izbor bio apartmani na Novom Beogradu, ali širenje Beograda je učinilo da Zemun postane pravi turistički centar. Prođite kaldrmisanim uličicama Taurunuma izjutra, i završite veče u nekom od sjajnih restorana na Zemunskom keju, dok vas apartman čeka spreman i opremljen na svega nekoliko koraka udaljenosti.

Apartmani u Zemunu su sjajan izbor ako planirate poslovno putovanje u Beograd, koje podrazumeva obavljanje poslova na “levoj” strani Save. Mir koji smeštaj u Zemunu može pružiti, je idealan nakon dugog dana, a njegova odlična povezanost sa ostalim delovima grada, posebno nakon otvaranja mosta Mihajlo Pupin, ga čine sjajnom lokacijom za iznajmljivanje apartmana u Beogradu. Bilo da vas zanima duži boravak, bilo da vas interesuje usluga Zemun stan na dan, naćićete pravi apartman za sebe baš na sajtu Klik Apartmani. Na vama je da odaberete – Gardoš, Stari Grad, Kej ili neki drugi deo Zemuna, apartmani u Zemunu as čekaju! Dobrodošli!

dnevna soba u apartmanu amelie
Broj osoba
4
Sobe
2
Parking
Da
m2
37

Apartman Amelie

40 €

Apartman Amelie se nalazi u Zemunu, jednom od najšarmantnijih delova Beograda, na adresi Cara Dušana 73V. Od centra grada i čuvene Kalemegdanske tvrđave udaljen je svega 15 minuta vožnje kolima, a nalazi se u neposrednoj…

francuski lezaj mia
Broj osoba
2
Sobe
1
Parking
Da

Apartman Mia

27 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE U ulici Starca Vujadina, na samo 2 minuta hoda od centra Zemuna, smešten je apartman Mia. Namenjen onima kojima žele udobar i prijatan smeštaj u Beogradu, ovaj apartman…

Broj osoba
2
Sobe
2
Parking
Da
m2
41

Apartman Car Dušan

33 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Ukoliko želite da posetite Beograd, a opet budete blizu reke u slučaju da želite da se uz mirnu šetnju sklonite od gradske gužve, onda je Zemun deo grada…

Broj osoba
5
Sobe
2
Parking
Ne
m2
45

Apartman Mala Barka

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Apartman Mala Barka u Zemunu se nalazi na Zemunskom keju, na nekih 5 km udaljenosti od Trga Republike, na prvom spratu zgrade bez lifta. Elegantno i udobno uređen…

Stan na dan Zemun

Stan na dan Zemun

Zemun je oduvek imao posebnu čar u odnosu na ostatak Beograda, čak će mnogi Zemunci za svoje naselje reći „Znam za jedan grad, pored njega je Beograd”. I zaista, kada obiđete ostatak Beograda i dođete u Zemun, osetićete se kao da ste došli u drugi grad. Klasični beogradski stil ovde ne važi, ali to ne znači da nećete naći moderne opcije smeštaja. Usluga Stan na dan Zemun prvenstveno zanima ljude koji dolaze poslom, dok će ljubitelji istorije i hedonizma prosto morati da ostanu duže.

Apartmani Zemun

Apartmani Zemun

Apartmani Zemun čine ne samo lepim mestom, već i praktičnom lokacijom za smeštaj u Beogradu. Iako u Zemunu možete pronaći sjajne restorane uz Dunavski kej, ako budete poželeli da osetite čari ostatka Beograda, to ćete lako uraditi, jer je Zemun odlično povezan sa ostatkom grada. Klik Apartmani Zemun čine pristupačnijim, jer smo na jednom mestu, na samo par klikova obezbedili ponudu najpristupačnijih apartmana.

Apartmani u Zemunu - savršen izbor za miran boravak

Apartmani u Zemunu – savršen izbor za miran boravak

Upoznajte se sa istorijom jednog od najstarijih naselja na Balkanu, prošetajte simpatičnim uličicama i uživajte u predivnom pogledu na Beograd koji se pruža sa vrha Gardoša. Kada padne noć, provedite nezaboravno veče u nekim od najboljih restorana sa druge strane Dunava. Najbolje od svega je što znate da Vas apartmani u Zemunu čekaju spremni, na samo nekoliko minuta lagane šetnje.

Atrakcije u Zemunu

Atrakcije u Zemunu

Zemun je veoma posebno mesto u Beogradu. Zemun je zvanično postao deo Beograda 1934. godine, ali će vam Zemunci i dan danas reći da su iz Zemuna, a ne Beograda. Zemun je jedno od najstarijih naseobina na Balkanu, i znatno se razlikuje od ostatka Beograda.

Šetajući Zemunom uživaćete u prijatnoj atmosferi i gotovo mediteranskom ambijentu. Prolazak kroz uske uličice oko Gardoša i pogled na Dunav će vas makar na trenutak prebaciti u tipične grčke i italijanske gradiće pored mora. Zemunski kej je uređeno šetalište pored Dunava sa brojnim mestima za predah i restoranima u kojima možete uživati u raznim specijalitetima. Spustite se do reke i slikajte se sa labudovima koji su stalni žitelji ovog predela. Za neverovatan pogled na stari deo Beograda popnite se na vrh Gardoša, a možete platiti ulaz i popeti se na Kulu Sibinjanin Janka, tj. Tvrđavu Gardoš. Ovo je nastariji objekat u Zemunu, a tokom istorije je rušen i obnavljan više puta. U unutrašnjosti kule se nalazi atelje i galerija Čubrilo.

Za povratak u prirodu posetite „Veliko ratno ostrvo”, koje se formiralo na ušću Save u Dunav. Ovde se nalazi raznovrsni biljni i životinjski svet koji je zaštićen međunarodnim ugovorima. Do ostrva se stiže pontonskim mostom, a boravak na ovom ostrvu će vas povezati sa prirodom koja većini ljudi svakodnevno nedostaje.

Šetnjom kroz Zemun naići ćete i na sledeće interesantne građevine, crkvu Svetog Trojstva, crkvu Sv Oca Nikolaja, Sinagogu, operu i teatar „Madlenianum”, kao i kafanu „Beli medved” –  jedan od retkih objekata balkanske arhitekture.

Parking u Zemunu

Parking u Zemunu

Zonsko parkiranje u Zemunu

Pojedini delovi Zemuna potpadaju pod zonu parkiranja na opštim parkiralištama izvan zoniranog područja. Što znači da pojedini delovi Zemuna pripadaju tzv. plavoj zoni. U ovoj zoni parkiranje nije vremenski ograničeno, a plaćanje se obavlja po satu ili kupovinom višesatne karte za parkiranje.

Naplata se kontroliše:

  • radnim danima od 08:00 – 21:00
  • subotom od 08:00 – 14:00

Takozvanoj plavoj zoni odnosno opštim parkiralištima izvan zoniranog područja pripada deo Zemuna oivičen ulicama Stevana Markovića, Avijatičarski trg (sa desne strane od Stevana Markovića do Dr Petra Markovića), Glavna (sa desne strane od Dr Petra Markovića do Zmaj Jovine), Zmaj Jovinom i Kejom oslobođenja.

Parkirališta u Zemunu

  1. Parkiralište „Masarikov trg” – Adresa: Masarikov trg, ispred SO Zemun; Broj parking mesta za automobile: 104; Radno vreme: 00-24 časa (365 dana godišnje)