Najbolja mesta za shopping u Beogradu

Šoping je jedna od omiljenih aktivnosti za vreme praznika i novogodišnje i božićne euforije, pa su tržni centri u Beogradu tu da nam ispune sve želje.

Nove stvari koje kupujemo treba da predstavljaju nešto sa čime ćemo otvoriti narednu godinu, koja će, kako se nadamo biti bolja nego prethodna.

Kako biste smanjili stres i nervozu, pročitajte koja su to mesta najbolja za shopping u Beogradu, gde možete naći najpovoljnije, najbolje i najraznovrsnije stvari koje ste dugo želeli.

A ako dolazite iz nekog drugog grada pročitajte zašto baš u Beogradu treba da provedete svoj odmor, a ovde pronađite smeštaj u Beogradu.

#1 Delta city Beograd

šoping centar žena na pokretnim stepenicama

Delta City nudi širok spektar izbora, stilova, i količine garderobe na jednom mestu. Osim garderobe u ovom tržnom centru možete naći i obuću, i stvari za kuću, i bioskop, i veliki market, i restoran, i mesto za decu.

Takoreći, bukvalno možete da živite u njemu! Pored toga, tržni centar Delta City je veoma lepo osvetljen, ima veliku količinu prirodnog svetla, pa se ne osećate odvojeno od sveta kada ste unutra.

Još jedna velika prednost ovog tržnog centra je da je toliko veliki da u njemu skoro nikada nije nepodnošljiva gužva. Dakle, dolazimo do savršene računice, imate raznovrstan izbor prodavnica, sa odličnom ponudom i brendovima, a gužve je veoma mala.

Bioskop Delta City Beograd

Cineplexx Delta city – Beograd je opremljen najnovijom tehnologijom, najprofesionalnijim ozvučenjem za potpuni užitak, i ekranima koji pružaju najkvalitetniju sliku kod nas. U bioskopu postoji 6 sala, od kojih čak pet imaju mogućnost puštanja 3D filmova.

Ukoliko do sada niste imali prilike da uživate u vrhunskom 3D filmu, onda je ovo pravo mesto za vas.

#2 Tržni centar Karaburma

Novi tržni centar na Karaburmi otvoren je u prvoj polovini ove godine, ali već je zaradio mnoge simpatije. Njegov naziv je Big fashion tržni centar, ali mnogi ga zovu Tržni centar Karaburma, zbog njegove lokacije, koja je udaljena od centra Beograda samo 5 km.

Tržni centar je prostran, komforan, ima veoma dobre restorane u kojima možete uživati, a deca imaju i prostor za igru.

Osim mnogih poznatih brendova ovde možete naći i sve opšte brendove na koje smo navikli, i koje već godinama volimo.

Najveća prednost ovog tržnog centra je što gužve uopšte nema, a sniženja i popusti samo na vas čekaju u prijatnoj atmosferi bez guranja i stresa.

Novi tržni centar Beograd je rasteretio od velikih gužvi u dva najveća šoping mola u Beogradu, pa sada kad idete u kupovinu može lakše da se diše.

#3 Ušće šoping centar – radnje

devojka sa šoping torbom

Ušće šoping centar je najposećeniji šoping mol u Beogradu. Iako većina tržnih centara ima sličnu ponudu radnji, Ušće je taj koji je broj jedan po količini poseta kupaca.

Popularne radnje koje možete naći u Ušću su: Tom Tailor, Zara, Bershka, Pull & Bear, Mango, LC Waikiki, Feedback, Massimo Dutti, Fashion & Friends, Tommy Hilfiger, Timberland, Levis, Max Mara, i mnogi drugi.

Ušće shopping centar Beograd čini posebnom atrakcijom, jer je ovaj šoping mol mesto koje liči na evropske gradove, prema ekonomskoj moći, statusu i izgledu.

#4 Tržni centar Rajićeva

Tržni centar Rajićeva Beograd je učinila još bogatijim i prestižnijim, jer od sada u samom centru grada možete da nađete najpoznatije svetske brendove.

Dodatna pogodnost je što u ovom centru imate najpoznatije brendove, po najnižim cenama. Tako da ako želite da kupite Armani, to ovde možete uraditi mnogo povoljnije nego na nekom drugom mestu.

Osim toga, Rajićeva ima prelepu terasu na krovu, sa koje imate jedinstven pogled na centar Beograda, Knez Mihailovu.

#5 Kineski tržni centar

Ovaj tržni centar u bloku 70 je poznat po tome da ima apsolutno sve za mnogo male pare. Nova godina je pravo vreme za kupovinu u ovom tržnom centru, jer možete kupiti sve ukrase i dekoraciju koja vam je potrebna, a nećete potrošiti puno novca.

Mnogi posetioci kažu da u ovom tržnom centru ima sve što i u ostalim, samo po mnogo nižim cenama. Kupci su uvereni da su stvari apsolutno istog kvaliteta, kao i u običnim radnjama.

Ovaj tržni centar je pravi primer na koji se može primeniti rečenica od igle do lokomotive, u bukvalnom smislu.

Nova godina – pravo vreme za šoping

srećna devojka sa šoping kesama

Popusti i sniženja dolaze uskoro, a sa njima i veliko praznično trošenje, obeležavanje kraja godine i slavljenja početka nove. Tržni centri Beograd čine velikom atrakcijom među turistima, ali i među ostalim stanovnicima Srbije.

Obradujte svoje najdraže i sebe, proslavite kraj godine, i kupite sebi ono što ste već dugo vremena gledali.

U Beogradu pored tržnih centara i velikog izbora, možete da uživate i u prirodi i njegovim znamenitostima.