Apartmani Novi Beograd - Belvil

Apartmani Belvil naselje – Novi Beograd, sjajan izbor ako želite da provedete jedan ili više dana u smeštaju na drugoj strani reke Save. Apartmani na Novom Beogradu su popularan izbor za smeštaj iz više razloga. Ova beogradska opština odlikuje se najboljim infrastrukturnim rešenjem, pa je zato snalaženje i vožnja po Novom Beogradu pravo uživanje.  Ono što treba da znate jeste da su Belvil apartmani novogradnja, i da su kao takvi opremljeni savremenim arhitektonskim rešenjima, koja će vaš boravak u Beogradu učiniti znatno prijatnijim.

Postoje razne sobe za iznajmljivanje koje Novi Beograd ima u ponudi, a njih ćete lako pronaći na našem sajtu, uz samo par klikova. Moderni stambeno – poslovni kompleks Beograd Belville je jedno od prestižnih područja u Beogradu. Belvil stanovi se nalaze uokviru poslovne zone i u neposrednoj blizini tržnog centra Delta City. Posebno ćete uživati tokom svog boravka ako volite da uživate u trčanju, džogiranju, šopingu ili vožnji bicikla. Za zaljubljenike lagane šetnje pored reke, pogovodaće vam činjenica da je savski kej preko puta belvila. Gusta saobraćajna mreža će vam skratiti vreme transporta, bez obzira da li koristite sopstveno prevozno sredstvo ili javni prevoz. Pogledajte naš izbor i uverite se sami zašto su Belvil apartmani traženi.

apartman olga dnevna soba
Broj osoba
4
Sobe
2
Parking
Da
m2
45

Apartman Olga

43 €

Ukoliko posećujete Beograd, bilo poslovno, bilo iz privatnih razloga, apartman Olga u Belvilu je pravi izbor za vas. Odlično je povezan sa centrom grada, a u blizini vam je i Savski kej, bogat kafićima, restoranima…

Broj osoba
2
Sobe
1
Parking
Da
m2
34

Apartman Ciklama

25 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Ciklama apartman se nalazi u predivnom delu Beograda, koji je stvoren za odmor i uživanje u prostranstvu – na Novom Beogradu. Ovaj studio apartman ima 34m2, pa se…

Broj osoba
1
Sobe
2
Parking
Ne
m2
41

Apartman Abano

35 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Abano apartman se nalazi u novoizgrađenom bloku na Novom Beogradu, u ulici Đorđa Stanojveića, a po strukturi je dvosoban. Površina apartmana je 42m2, što ga čini udobnim smeštajem…

dnevna soba u belvil 1 apartmanu
Broj osoba
2
Sobe
1
Parking
Da
m2
45

Apartman Belvil 1

37 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Apartman Belvil 1 nalazi se u poznatom novobeogradskom naselju Belvil. Idealna lokacija za turiste, jer je na samo 10 min hoda od prelepog savskog keja. Osim prijatne šetnje…

Apartmani Belvil

Apartmani Belvil

Prestižni novobeogradski poslovno-stambeni kompleks predstavlja odličan izbor za smeštaj tokom boravka u Beogradu. Kada su u pitanju sobe za izdavanje ili apartmani Belvil se izdvaja po modernoj gradnji novog doba u kojoj su implementirana savremena rešenja građevinske industrije.

Za sve one koji u Beograd dolaze sa ljubimcima, oduševiće vas informacija da su apartmani na Belvilu u blizini najveće prodavnice za ljubimce u Beogradu – Pet Shop Centar. Ovde možete pronaći sve što je potrebno vašem ljubimcu, kako bi lakše prebrodio promenu svog okruženja i dolazak u nepoznato. Ako budete šetali svog ljubimca, na samo 10 miuta hoda možete stići do Savskog keja i uživati u opuštajućoj šetnji pored reke. Vaš ljubimac će sigurno osetiti kako uživate, što će i njega opustiti. Još jedan razlog zašto su apartmani kod Belvila traženi.

Apartmani na dan Belvil

Apartmani na dan Belvil

U poslovno-stambenom kompleksu Belvil su smeštene mnoge kompanije koje svoju delatnost obavljaju direktno ili nadgledaju iz poslovnih objekata u nekoj od zgrada.  Zato i nije čudo da su apartmani na dan Belvil učinili  glavnim izborom za smeštaj ljudi koji zbog poslovnih obaveza dolaze u Beograd.

Apartmani Novi Beograd Belvil

Apartmani Novi Beograd Belvil

Kada su u pitanju apartmani Novi Beograd se izdvaja po više razloga kao poželjna lokacija za smeštaj u Beogradu. Za neke posetioce su to tržni centri, za druge događaji poput konferencija, koncerata ili utakmica. Za poslovne ljude koji dolaze zbog sastanaka u kompanije koje su smeštene u Belvilu apartmani u neposrednoj blizini su najbolja opcija smeštaja za vreme boravka.

Vodič kroz Belvil

Vodič kroz Belvil

Belvil je stambeno naselje u bloku 67 na Novom Beogradu. Belvil je prvo zvanično planirano naselje u Beogradu 12 godina od poslednjeg takvog projekta. Izgradnja je započeta 2006, a priliku da prvi koriste izgrađene objekte su dobili učesnici Univerzijade 2009. Prvim vlasnicima su ključevi uručeni u decembru 2009.

Naziv Belvil je francuskog porekla i znači „prelep grad”, a naziv se često koristi za stambene četvrti u Francuskoj, Kanadi i Americi. Kompleks se sasoji od 14 stambenih zgrada, dve poslovne zgrade, više od 300 prodavnica, i velikog parking prostora, a prostire se na području od skoro 14 hektara. Ukupan broj apartmana na Belvilu je čitavih 1.858, a razlikuju se u 27 veličina, od 31 do 104 m2. Plan je da ovo područje bude dom za oko 6.000 stanovnika.

Svaka od stambenih zgrada u naselju Belvil dobila je ime po određenom cvetu, pa su nazivi zgrada sledeći: Ruža, Liljan, Lala, Maslačak, Mimoza, Jorgovan, Suncokret, Zumbul, Ciklama, Šeboj, Đurđevak, Ljubičica, Iris, Neven.

U neposrednom okruženju naselja Belvil nalazi se tržni centar Delta City, u kojem možete zadovoljiti svoju potrebu za šopingom svetskih brendova, a možete posetiti i bioskop u objektu. Za šoping se možete uputiti i u obližnji Blok 70, u kojem se nalazi kineski tržni centar. Ako više volite prirodu, na 10 minuta laganog hoda stižete do Savskog nasipa i lepog šetališta pored reke Save, a možete uživati u piću ili obroku na brojnim restoranima na vodi u ovom delu.

Parking u Belvilu

Parking u Belvilu

U naselju Belvil je moguće parkirati automobil u podzemnim garažama, gde je omogućeno više od 1.300 parking mesta različitih veličina, od kojih su određena mesta rezervisana za osobe sa invaliditetom. Takođe postoje i otvorena prostor sa parking mestima za više od 1.000 automobila. Od otvorenih parking mesta 617 je namenjeno stanarima, dok je 415 mesta namenjeno posetiocima naselja. Ako dolazite automobilom, parking u Belvilu nije nešto što treba da vas brine.