Ada Bojana: Sojenice, Vikendice, Apartmani

Veštačko rečno ostrvo Ada Bojana nalazi se na ušću reke Bojane u Jadran, a danas je poznati turistički centar koji privlači na hiljade turista svake godine. Ljudi dolaze na Adu Bojanu privučeni prirodnim lepotama, kao i aktivnostima u samom okruženju. Veoma popularna aktivnost na Adi Bojani jeste surfovanje na vetru. Vremenski uslovi su omogućili da ovaj sport na vodi doživi pravi procvat u Crnoj Gori. Odlični talasi kreirani povoljnim vetrovima omogućavaju surfovanje i jedrenje. Ako nikada niste probali, na Adi Bojani postoji i škola surfovanja na vetru.

Ada Bojana ukrašava mediteranska vegetacija, što joj daje čar Amazonije i jedinstveni mikroekološki prostor. Smeštaj Ada Bojana turističkog centra se sastoji primarno od bungalova, kućica, apartmana i sojenica. KlikApartmani vam omogućavaju da lako pregledate Ada Bojana smeštaj u ponudi. Pogledajte izbor sojenica, kućica i vikendica koji će izvući maksimum iz vašeg boravka na ovom području.

Apartman Vikendica, Ada Bojana – Berni
Br. ljudi
4
Sobe
1
35
Parking
da

Apartman Vikendica, Ada Bojana – Berni

60

Za ljubitelje boravka na vodi, apartman vikendica Berni koji se nalazi na Adi Bojani je definitivno jedna od boljih opcija. Ako želite odmor od gradske vreve i gužve, ova oaza mira i uživanja je baš za vas. U ovaj jednosoban apartman možete povesti čak i svog kućnog ljubimca koji sa vama može uživati dok se

Apartman Vikendica,  Ada Bojana – Vuk
Br. ljudi
8
Sobe
3
100
Parking
da

Apartman Vikendica, Ada Bojana – Vuk

100

Prelepi apartman vikendica Vuk nalazi se na ada Bojani i prava je stvar za one koji žele da odmor provedu u opuštenoj atmosferi. Ovaj trosobni apartman pruža privatnost koja je potrebna svakom ko želi mali beg od svakodnevnice. Apartmani na Adi Bojani zaista pružaju pravi odmor, a Vikendica Vuk je jedna od njih. U neposrednoj

Ada Bojana smeštaj

Ada Bojana smeštaj

Opcije smeštaja na Adi Bojani su veoma raznolike, od tradicionalnih do neobičnih. Ada Bojana apartmani su klasična opcija, a možete birati apartmane u blizini ade. Ukoliko se odlučite da osetite pravi duh lokaliteta, Ada Bojana sojenice i bungalovi su najbolji način da to učinite. Da li postoji bolji način za povezivanje sa prirodom od boravka na samoj obali reke? Ako vam opcija smeštaja na reci ne zvuči primamljivo, možete lako pronaći drugi izbor.

Ada Bojana sojenice

Ada Bojana sojenice

Sojenice su kuće izgrađene u močvarnim područjima ili u plićacima uz obalu, koje su podignute na deblima drveća zarad zaštite od vremenskih uticaja. Ada Bojana sojenice su čuvene po svojo ribolovačkoj prirodi, odakle meštani love ribu poštujući tradiciju i pravila ribolova. Riba ulovljena sa sojenica se može probati u brojnim ribljim restoranima u blizini.

Sojenice Ada Bojana

Sojenice Ada Bojana

Tip smeštaja Sojenice Ada Bojana je jako popularan način da provedete svoj boravak na ovoj prestižnoj lokaciji. Sojenice vam pružaju mogućnost za nesvakidašnji boravak u opuštajućoj atmosferi na reci. Živite kao pravi lokalac na nekoliko dana, dopustite da vam svež vazduh na vodi pročisti um. Nakon samo par dana, Sojenice Ada Bojane će vam prirasti za srce i biće vam teško da ih napustite.

Sojanice na Adi Bojani

Sojenice na Adi Bojani

Po čemu je Ada Bojana poznata? Po tome što je jedna od najboljih peščanih plaža u Crnoj Gori, po velikoj nudističkoj plaži, sportovima na vodi, a ne možemo zaboraviti sojenice na Adi Bojani. Definitivno najpopularniji vid smeštaja na ovom lokalitetu su sojenice. Ove konstrukcije na vodi vam pružaju maksimum tokom boravka na Adi Bojani. Definitivno je udobnija opcija od kampovanja na plaži same ade.

Ada Bojana smeštaj sojenice

Ada Bojana smeštaj sojenice

Nije lako pronaći smeštaj koji vam omogućava da upijate sunčeve zrake, dok se na tik od vas nalazi krevet u koji možete da legnete, a sa druge strane velika opuštajuća vodena površina. Zato se Ada Bojana smeštaj i sojenice izdvaja kao potpuno jedinstven doživljaj. Dozvolite svojim mislima da odludaju dalje nego što pogled doseže i provedite dane u harmoniji na Ada Bojana sojenicama.

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih