Pregled

Br. ljudi
3
Sobe
1
30
Tip
WI-FI
Ima
Parking
Da

Opis apartmana

Apartman Skver nalazi se elitnoj beogradskoj opštini Vračar u blizini Trga slavija. Apartman je opremljen svime što bi vam bilo potrebno za duži ili kraći boravak.

Ovaj jednosobni apartman u svojih 30 m2 ima veoma uređen raspored kuhinje, trpezarije i kupatila koji su vrhunski opremljeni. Sve što vam može zatrebati tokom boravka u Beogradu, dostupno je baš u Skver apartmanu na Slaviji.

Kuhinja u apartmanu je opremljena frižiderom sa zamrzivačem, šporetom sa rernom, kuvalom za vodu i aspiratorom za izvlačenje pare u toku kuvanja. Tako da ste potpuno spremni ukoliko se odlučite da spremate obroke u sopstvenoj režiji.

Kupatilo je opremljeno sa tuš kabinom i mašinom za pranje veša, što je idealno za one koji bi da ostanu duže vreme u jednom apartmanu u Beogradu.

U koje god doba godine da dolazite, bilo leti ili zimi, ne morate da brinete o vremenskim uslovima. Temperaturu možete održavati preko klima uređaja ili centralnog grejanja zimi.

Apartman je opremljen kablovskom televizijom i internet konekcijom, a ako se uželite pogleda na stvaran svet, možete da izađete na terasu apartmana i uživate u prelepom pogledu na grad.

U blizini je Trg slavija, sa kojeg postoji dobra povezanost sa bilo kojim delom grada i mnoštvo linija gradskog prevoza.


Karakteristike apartmana

  • Klima uređaj
  • Terasa
  • Kablovska TV
  • Internet
  • Lift
  • Pranje veša
  • Pegla

Cenovnik apartmana

Br.osoba/Br.dana 1-3 dana 4-7 dana 8-14 dana 15-21 dana 21+ dana
1-2 osobe 35€ 35€ 35€ 33€ 30€
3 osobe 40€ 40€ 40€ 38€ 35€

Mapa i okruženje

Legend
Red - Not available; Green - Available; Yellow - Today

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih