Apartman Passion Design

Pregled

Br. ljudi
2
Sobe
1
Tip
WI-FI
ima
Parking
ima

Opis apartmana

Apartman Passion Design u centru Beograda, lociran je u mirnoj Lominoj ulici, koja se nalazi između Terazija i Beograda na vodi. Idealna pozicija u srcu starog grada je takva, da ćete očas posla moći da organizujete obilazak Beograda.

U okolini ovog apartmana u Beogradu, nalaze se brojni barovi, klubovi i restorani Beograda, koji pored tradicionalnih specijaliteta srpske kuhinje, nude i brojna savremena jela internacionalne kuhinje, koja će odgovarati svim gostima koji požele da se tokom apartmanskog smeštaja u Beogradu, hrane u restoranu.

Passion Design apartman u Beogradu je idealan izbor za poslovne ljude, koji traže udoban studio smeštaj u Beogradu. Zbog svoje lokacije, ovaj beogradski apartman je idealan za noćne izlaske, jer se u njega možete vratiti u bilo koje doba dana ili noći, bez ikakvih problema. Centar Beograda je čvorište gradskog prevoza, tako da brojne linije, koje vas mogu odvesti do najrazličitijih lokacija u gradu, staju praktično ispred apartmana.

Sadržaj apartmana će pružiti sav potreban komfor i udobnost za savršen odmor, nakon dugog dana. Anatomski dušeci i jastuci koji upotpunjuju bračni krevet će vam vratiti potrebnu energiju, dok je tu i ugaona garnitura koja se može rasklopiti i pretvoriti u ležaj za dve osobe, čime apartman Passion Design postaje apartman za 4 osobe.

Apartmani u Beogradu sa mini barom su retkost, a upravo se za to pobrinuo ovaj apartman pošto poseduje i mini bar, tako da ćete pored vrhunski opremljene kuhinje i kupatila, doživeti svu udobnost i ležernost po kojoj je Beograd poznat.

U cenu smeštaja u apartmanu, uključeni su i kafa i čaj, za divna beogradska jutra. Pogledajte detaljno šta sadrži ovaj beogradski apartman i napravite online rezervaciju u svega par klikova!


Karakteristike apartmana

  • Klima uređaj
  • Kablovska TV
  • Internet
  • Fen
  • Posteljina
  • Parking
  • Peškiri
  • Kuhinja

Cenovnik apartmana

Br.osoba/Br.dana 1-3 dana 4-7 dana 8-14 dana 15-21 dana 21+ dana
1-2 55 53 52 50 50
3-4 60 58 56 54 54

Mapa i okruženje

Legend
Red - Not available; Green - Available; Yellow - Today

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih