O nama

Potreban Vam je smeštaj u Beogradu? Želite privatnost i komfor u apartmanskom smeštaju? Hotelski smestaj Vam nije praktican? Potreban Vam je stan na dan? AGM apartmani Vam mogu pomoći prilikom rentiranja apartmana u Beogradu. Pored ostalih u našoj ponudi su i lux apartmani u Beogradu. Sa nama rentiranje apartmana u Beogradu biće brzo i efikasno.

Komforni, luksuzni, kvalitetni i dobro pozicionirani apartmani nalaze se u ponudi agencije AGM apartmani. Pazljivim odabirom najkavlitetnijih apartmana u Beogradu koji se nalaze na izuzetno atraktivnim lokacijama želimo da našim gostima učinimo boravak u glavnom gradu Srbije prijatnijim, zanimljivijim i praktičnijim.

Apartmani u Beogradu koji se nalaze u našoj ponudi pružaju veći nivo privatnosti i slobode u odnosu na hotelski smeštaj.

Dolazite u Beograd poslovno ili želite jednostavno da se odmorite i uživate u čarima Beograda, agencija AGM apartmani je tu za Vas da Vam obezbedi najbolji moguci komfor u kome ćete uživati u bilo kom od apartmana iz naše ponude.

Ukoliko želite da na najjednostavniji način pronađete smeštaj u Beogradu i rentirate apartman, iz naše ponude ćete jednostavno i brzo izabrati apartman koji Vam odgovara. Uz nasu pomoc rentiranje apartmana u Beogradu postace jednostavno i prakticno.

Apartmani iz naše ponude se nalaze u centralnim delovima Beograda. Veliki broj apartmana je u strogom centru grada, na par minuta šetnje od najpoznatijih znamenitosti. Ostale popularne lokacije su: Vračar – veoma dobar stari deo grada blizu centra, Novi Beograd – atraktivan za poslovne ljude, poseduje odlične mogućnosti za opuštanje i zabavu, i mnogi drugi delovi grada…

Ukoliko Vam je potreban prevoz do apartmana, pored ostalog naša agencija nudi i usluge prevoza od aerodrome, zeleznicke ili autobuske stanice do apartmana i nazad. Ljubazni agenti će Vas dočekati i ispratiti iz apartmana. Ukoliko Vam je potrebno mozemo angažovati i profesionalno fizičko obezbedjenje tokom Vašeg boravka u apartmanu u Beogradu, rezervisati poznate beogradske restorane, klubove, kafane i barove, obezbediti automobile ili karte za bioskop i pozoriste, a sve po zelji i potrebama klijenta.

Širok spektar zanimljivih mogućnosti za odlican provod Beograd nudi svojim gostima. Kulturne manifestacije, pozorišta, bioskopi, muzeji, koncerti, prelepi parkovi i šetališta nalaze se u ponudi Beograda. Pored ponude iz oblasti culture Beograd predstavlja i centar izuzetno dobrog provoda i zabave. Veliki broj prelepih restorana i kafica, nocnih barova i klubova, starih srpskih kafana nude gostima različite sadržaje koji mogu odgovoriti ukusima i preferencijama i najizbirljivijih gostiju.

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih

Laka pretraga apartmana

Brzo i jednostavno pronađite najbolji kratkoročni smeštaj. Nudimo veliki izbor apartmana po svačijem ukusu i za svačiji džep. Luksuzni i jeftini apartmani su sastavni deo naše ponude

Pogledajte našu ponudu

Stan na dan

Nudimo mogućnost iznajmljivanja apartmana na samo jedan dan ili noć. Pronađite apartman u Beogradu na pravoj lokaciji i rezervišite vaš
STAN NA DAN.

Rezervišite odmah

Pozovite nas

Brza i jednostavna rezervacija apartmana. Samo jednim pozivom rezervišite Vaš apartman u Beogradu. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i informacije.
Broj telefona: +381 65 2007 333

Kontakirajte nas