Najčešća pitanja

Kako rezervisati apartman?

Svoju rezervaciju možete izvršiti na tri prosto jednostavna načina: 1. Proverite dostupnost apartmana na našem sajtu zatim napišite zahtev i pošaljite nam na e-mail. Nakon prijema e-mail poruke u najkraćem mogućem roku dobićete potvrdu rezervacije od naše agencije. 2. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i na sledeći način – odaberite apartman na našem sajtu. Nakon toga na strani sa detaljnim opisom željenog apartmana popunite formu za rezervacije. Automatski ćete dobiti povratni informaciju o prijemu rezervacije (potvrda stiže na e-mail koji ostavljate u okviru forme za rezervacije). Uslediće poziv ili e-mail upućen od strane našeg agenta koji će Vas obavestiti o potvrdi Vaše rezervacije. 3. Treći najjednostavniji način rezervisanja željenog apartmana je upućivanjem poziva na broj telefona koji se nalazi na našem sajtu i u direktnom razgovoru sa agentom obezbedićete rezervaciju apartmana.
Prilikom rezervacije potrebno je dostaviti precizan podatak o broju osoba koje će boraviti u apartmanu u željenom periodu.

Rezervacija je poslata koji su dalji koraci?

U najkraćem mogućem roku dobićete putem e-maila ili telefonskim putem potvrdu o raspoloživosti odabranog apartmana. Pored potvrde rezervacije dobićete i detaljne instrukcije o načinu plaćanja i check-in-u. Potvrda Vaše rezervacije sadrži: tačnu adresu apartmana, ukupan iznos za plaćanje, ime i kontakt telefon našeg agenta. U slučaju da se pojave određeni tehnički problem u vezi sa rezervacijom odabranog apartmana naš agent će Vam poslati ponude sličnih raspoloživih apartmana.

Kada se ulazi a kada izlazi iz apartmana?

Uobičajeno je da se u sve apartmane ulazi od 14h a izlazi najkasnije do 12h (ovakav način prijema i odlaska iz apartmana je neophodan da bi se apartman temeljno očistio i pripremio za dolazak sledećeg gosta). Postoji mogućnost i ranijeg ulaska u apartman, što je potrebno posebno dogovoriti (ono zavisi od zauzetosti apartmana u vreme Vašeg dolaska tj. moguće je ukoliko je apartman slobodan). Odlazak posle 12h povlači i naplatu tog dana ukoliko nije ranije dogovoreno drugačije. Za kasni check-in se smatra dolazak posle 22h i naplaćuje se po dogovoru. Zbog organizovanja dočeka i prijema u apartman neophodno je da nas obavestite (putem e-mail-a ili telefonskim putem) o okvirnom vremenu dolaska u apartman najkasnije dan pred dolazak.

Kako izgleda check-in?

Prilikom Vašeg dolaska u apartman u dogovoreno vreme, sačekaće Vas naš agent kome ćete dati lična dokumenta radi check-in-a i izvršiti prethodno dogovoren preostali deo uplate. Nakon toga Vam agent pokazuje apartman i bliže Vam predstavlja sve njegove funkcionalnosti. Po izvršenoj uplati i predtavljanju svih funkcionalnosti apartmana dobijate ključeve Vašeg apartmana. Uobičajeno se daje jedan set ključeva. U slučaju da imate potrebu, moguće je dobiti i dva seta (potrebno je naglasiti prilikom rezervacije).

Kako izgleda check-out?

Pri check-in-u dogovorili ste vreme izlaska koje ne sme biti kasnije od 12h. U dogovoreno vreme izlaska, agent će doći u apartman, proveriti da li ima načinjene štete i preuzeti ključeve apartmana.

Plaćanje

Šta sve cena boravka obuhvata?

Cena boravka u apartmanu obuhvata: boravak u apartmanu, čišćenje (pre i posle Vašeg boravka kao i jednom nedeljno ukoliko je boravak duži od 7 dana). Takođe postoji mogućnost dnevnog održavanja koje se posebno naplaćuje (potrebno je naglasiti prilikom rezervacije), infostan (režijski troškovi), kao i internet i kablovska TV.

Mogu li platiti u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti?

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan kada se vrši plaćanje. Kako se svi naši apartmani nalaze u blizini neke od menjačnica i banaka, novac u stranoj valuti neće predstavljati nikakav problem.

Kako i kome plaćam?

Plaćanje se vrši agentu po dolasku u rezervisani apartman. Plaćanje se vrši u kešu ili preko računa prilikom rezervacije.

Da li je moja rezervacija važeća ako nisam dobio/la odgovor?

Vaša rezervacija nije važeća sve dok od nas ne dobijete potvrdu o zaključenoj rezervaciji putem e-maila. Ukoliko rezervišete telefonskim pozivom potvrda je takođe validna. Sa pozitivnim odgovorom Vaša rezervacija je sigurna i apartman je za taj period je bukiran.

Šta ako želim da otkažem rezervaciju?

Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju, najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Rezervaciju možete otkazati e-mail porukom, telefonskim pozivom ili SMS porukom.

Ako želim da skratim vreme boravka u apartmanu, da li ću dobiti deo novca nazad?

U slučaju ranijeg odlaska deo uplaćenog iznosa biće Vam vraćen.

Boravak u apartmanu

Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?

U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od tog perioda. Peškiri se menjaju svaka 3 dana.

Izgubio sam ključ, šta sad?!

U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave i ključeva na apartmanu.

Ima li Internet u apartmanu?

U svakom apartmanu se nalazi ADSL, bežični (wi fi) ili kablovski Internet.

Kućni red

Šta je kućni red?

Kućni red označava pravila korišćenja apartmana u stambenoj zgradi. Ogovorni ste za sam apartman, stvari u njemu, svoje i ponašanje svojih gostiju. Nivo buke ne sme biti van uobičajenog, ovo se pogotovo odnosi na period od 14-17h i 22-09h, kako u samom apartmanu tako i u hodnicima stambene zgrade. U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce ukoliko drugačije nije naznačeno. Gosti su su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena.
Domaćin ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda otkaže korišćenje apartmana gostu i da ga proglasi „nepoželjnim“.

Šta se dešava ako prekršim pravila kućnog reda?

Ponosimo se našim gostima i nikada u dugogodišnjem iskustvu nismo imali neprijatnosti ovog tipa. Ipak, ukoliko bi došlo do kršenja pravila kućnog reda, desila bi se neka od sledećih situacija:
neko od stanara stambene zgrade će, sasvim sigurno, pozvati policiju koja po zakonu ima pravo da Vam napiše kaznu u iznosu od 10.000.00 dinara, oko 100€ i pošalje Vas kod sudije za prekršaje i u ekstremnim slučajevima privede na licu mesta. U Vašem je interesu da znate i da se pridržavate kućnog reda jer se svaki od apartmana iz ponude agencije AGM apartmani nalazi u stambenoj zgradi. Od Vas se očekuje da se odnosite, kako prema samom apartmanu tako i prema trenutnim komšijama, sa pažnjom kao što to činite u slučaju sopstvenog stana i komšiluka. Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamerku ili problem prijave agenciji.

Hvala Vam na ukazanom poverenju!