Apartman George, Centar Beograda

Pregled

Br. ljudi
2
Sobe
1
28
Tip
WI-FI
ima
Parking
javni

Opis apartmana

Predivan apartman George nalazi se u mirnijem delu Beograda, u Ulici Džordža Vašingtona. na idealnom mestu ako poželite da obiđete centar Beograda pešaka, bez mnogo stresa. Ovaj beogradski apartman je potpuno renoviran i opremljen po poslednjim trendovima, te predstavlja idealnu kombinaciju savremenog i starog duha našeg grada.

Nešto što čini apartman George zaista jedinstvenim jesu njegov enterijer i visoki plafoni koji dopunjuju celokupan ambijent stare gradnje.

Do najpopularnije pešačke zone u Knez Mihajlovoj potrebno Vam je samo petnaestak minuta, pa će šetnja kroz stare delove prestonice predstavljati pravi užitak. A ako ste ljubitelj prirode, na samo par minuta hoda nalazi se i Botanička bašta “Jevremovac”.

Za goste koji su raspoloženi za dobar provod, u blizini se nalazi i čuvena boemska četvrt – Skadarlija. Nedaleko od ovog beogradskog apartmana nalaze se i mnogobrojne linije gradskog prevoza, tako da za kratko vreme možete stići do željene destinacije.

Jednosobni apartman George može primiti maksimalno 2 osobe, koje mogu uživati u dobrom i brzom internetu, kao i kablovskoj TV.

Na samom ulazu u zgradu u kojoj je lociran ovaj apartman, nalaze se market i trafika, tako da možete kupiti šta god Vam je potrebno u bilo kom trenutku. Ako odlučite da dođete automobilom, ispred ovog apartmana u Beogradu postoji javni parking.


Karakteristike apartmana

  • Klima uređaj
  • Kablovska TV
  • Internet
  • Posteljina
  • Pranje veša
  • Peškiri
  • Kuhinja

Cenovnik apartmana

Br.osoba/Br.dana 1-3 dana 4-7 dana 8-14 dana 15-21 dana 21+ dana
1-2 42 39 37 35 35

Mapa i okruženje

Legend
Red - Not available; Green - Available; Yellow - Today

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih