Jednosobni

Bilo da tražite stan na dan ili pak ostajete duže u srpskoj prestonici, apartmani Beograd čine još lepšim mestom jer su opremljeni tako da zadovolje sve vaše potrebe. Jednosobni apartmani u Beogradu su savršen izbor ako dolazite sami, ili pak u manjem društvu vama dragih osoba. Naši luksuzni apartmani ispunjavaju svetske standarde i pružiće vam kompletan komfor, pa je ugođaj tokom boravka zagarantovan.

Ono što je sigurno jeste da Beograd nudi mnogo toga svojim gostima, poput drugih svetski metropola, pa se nemojte začuditi ako poželite da ostanete koji dan duže – to je sasvim normalno. Iznajmljivanje stana u prestonici nikad nije bilo jednostavnije, pa kada tražite prenoćište Beograd nudi samo najbolje a na vama je samo da izaberete smeštaj koji vam odgovara – a u dogovoru sa agencijom svoj boravak možete i produžiti.

Posetiocima ovih apartmana posebno gode cene smeštaja, jer su dosta jeftinije u odnosu na druge evropske destinacije. Za koji god jednosobni apartman da se odlučite, rado ćete se vraćati više puta, jer cene odgovaraju svakom džepu a Beograd je idealna turistička destinacija u svako doba godine.

Ovi šarmantni jednosobni apartmani stvoreni su za zaljubljene parove ili pak za poslovne ljude koji u Beograd dolaze zbog brojnih sastanaka jer ih karakteriše prijatan i uredan enterijer. No, ima i gostiju koji vole sami da prošetaju gradom i da upoznaju njegovu viševekovnu tradiciju. Naši jednosobni apartmani Beograd su smeštajne jedinice sa odvojenom spavaćom sobom, kuhinjom, kao i kupatilom. Iznajmljivanje stana u prestonici nikad nije bilo jednostavnije, pa kada tražite prenoćište Beograd nudi samo najbolje, a na vama je samo da izaberete smeštaj koji vam odgovara, a na nama je da učinimo da se osećate kao kod kuće.

U ponudi se nalaze apartmani koji se izdvajaju po kvalitetu i atraktivnosti, a glavne karakteristike su mir i spokoj koji se danas pored užurbane gradske svakodnevnice retko gde mogu pronaći.

Broj osoba
2
Sobe
1
Parking
Da
m2
25

Apartman Dolce Vita

24 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Apartman Dolce Vita se nalazi u strogom centru grada u ulici Kraljice Natalije 38, nadomak čuvene Balkanske ulice. Reč je o manjem, jednosobnom apartmanu površine 25 kvadrata, savršenom…

francuski lezaj mia
Broj osoba
2
Sobe
1
Parking
Da

Apartman Mia

27 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE U ulici Starca Vujadina, na samo 2 minuta hoda od centra Zemuna, smešten je apartman Mia. Namenjen onima kojima žele udobar i prijatan smeštaj u Beogradu, ovaj apartman…

Kuhinja u apartmanu
Odabrano
Broj osoba
3
Sobe
1
Parking
ne
m2
33

Apartman Beg

35 €

OVAJ APARTMAN JE U PRIPREMI ZA IZDAVANJE Apartman Beg se nalayi u samom centru grada u ulici Ivan Begova. Ova ulica se nalazi na Dorćolu, što lokaciju ovog apartmana čini veoma atraktivnom među turistima. Sve…