Apartman Cosy, Slavija

Overview

Guests
3
Rooms
1
32
Type
WI-FI
Ima
Parking
Da

Description

Apartman Cosy nalazi se u centru Beograda u Deligradskoj ulici, koja je u neposrednoj blizini trga Slavija. Na par minuta od apartmana je i Hram Svetog Save ispred kog se nalazi jedan od najlepših parkova Beograda, kao i Narodna biblioteka Srbije.

Iz ovog dela grada se jako brzo može stići do centra i do ostalih delova grada jer je jako dobro povezan kako autobuskim tako i tramvajskim linijima. Čak i da rešite da se prošetate do Trga republike, neće vam biti potrebno više od pola sata laganog hoda (s’ obzirom na česte gužve na Slaviji, ovo je možda i bolja opcija).

Ovaj apartman u Beogradu je jednosoban  i ima 32m². Ovde se mogu udobno smestiti čak 3 osobe. Opremljen je modernim nameštajem, pa je u njemu jako prijatno boraviti. U okviru apartmana Cosy se nalazi i TV sa kablovskim programom koji je tačno prekoputa kreveta što je perfektno za relaksaciju pred spavanje.

Takođe, wireless internet je dostupan gostima, te možete pogledati sve što vas zanima. Ukoliko vam je to potrebno, možete koristiti i klima uređaj bez ikakve nadoknade.

U ulici u kojoj se nalazi apartman dostupan je parking ukoliko dolazite kolima, ali ako tu nema mesta vozilo možete ostaviti u nekoj od javnih garaža.


Apartment Amenities

 • Klima uređaj
 • Kablovska TV
 • Internet
 • Lift
 • Pegla

Price table

Guests/Length 1-3 days 4-7 days 8-14 days 15-21 days 21+ days
1-2 osobe 35€ 35€ 35€ 33€ 30€
3 osobe 40€ 40€ 40€ 38€ 35€

Map & Location

Legend
Red - Not available; Green - Available; Yellow - Today

Comments (1)

 1. Ivana Filipovic

  Postovani,

  da li je apartman slobodan od 31. decembra popodne, do 2 januara u toku dana?

  Pozdrav

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *