Pregled

Br. ljudi
4
Sobe
2
70
Tip
WI-FI
ima
Parking
javni

Opis apartmana

Apartman Deligradska je, kako mu ime kaže, lociran u Deligradskoj ulici u centru Beograda. Ovaj Beogradski apartman je izuzetno tih i osunčan, pri čemu je udobno smešten na drugom spratu zgrade.

Zgrada u kojoj se Deligradska apartman nalazi, poseduje lift, dok sam apartman poseduje sa veliku terasu. Terasa apartmana je takva da možete uživati tokom celog dana, a prostire se celom dužinom stana, usled čega stan i poseduje izuzetno dobru osunčanost.

Istovremeno, terasa je izolovana od buke Beograda, jer je zaklonjena od ulice, tako da na miru možete uživati u opuštenom doručku, kafi ili romantičnoj večeri sa svojom drugom polovinom.

Apartman Deligradska je pogodan za iznajmljivanje apartmana na dan ili višednevni boravak, a kako poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, imaćete svu priliku da se odmorite. Dnevna soba ovog apartmana je opremljena trosedom koji se jednostavno rasklapa u ležaj, zatim trpezariju sa kompletnom, savremeno opremljenom kuhinjom. Ukoliko poželite da samostalno spremate hranu tokom svog boravka u Beogradu, ovaj apartman ima sve što vam je potrebno.

Pored drugih korisnih sadržaja kao što su klima uređaj, kablovska televizija i bežični internet za maksimalni užitak ukoliko planirate više vremena da provodite u samom apartmanu, savremeno opremljeno kupatilo je tu da se odmorite i opustite.

Lokacija ovog apartmana je takva da ćete bez ikakvog problema doći do svih delova grada, kao i obilasku znamenitosti Beograda. Jugoslovensko dramsko pozorište je udaljeno svega nekoliko minuta hoda, kao i park Manjež, Cvetni trg, Muzej Nikole tesle, Karađorđev park, Hram svetog Save, Narodna biblioteka i kalenić pijaca.

Ukoliko u Beograd dolazite autobusom ili vozom, glavne stanice se nalaze na 15-ak minuta laganog hoda kroz centar Beograda. Ukoliko poželite brz prevoz do željene lokacije u Beogradu, obradovaće vas činjenica da se preko puta zgrade nalazi i taksi stanica.


Karakteristike apartmana

  • Klima uređaj
  • Terasa
  • Kablovska TV
  • Internet
  • Fen
  • Posteljina
  • Lift
  • Pegla
  • Peškiri
  • Kuhinja

Cenovnik apartmana

Br.osoba/Br.dana 1-3 dana 4-7 dana 8-14 dana 15-21 dana 21+ dana
1-2 55 53 52 50 50
3-4 58 56 54 52 52

Mapa i okruženje

Legend
Red - Not available; Green - Available; Yellow - Today

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *

Preko 20 apartmana u našoj ponudi

10
i više jednosobnih
5
i više dvosobnih
5
i više trosobnih i većih